+31 6 83 00 85 91 chantal@blissnails.nl

Nagels

Onze behandelingen en uitleg:

Acrylbehandeling

Acryl bestaat uit een poeder en een liquid. Hierbij doop je het penseel eerst in de liquid, daarna in acrylpoeder. Er vormt dan een substantie op het penseel welke te vormen is. Hiermee wordt een nagel gecreëerd of de nagel wordt bijgewerkt. Het product hardt uit dmv verdamping vd liquid. Zo ontstaat er een hard resultaat.
Acryl kan gebruikt worden voor een verlenging en voor een nagelversteviging.

Gelbehandeling

Gel bestaat uit klant-en-klaar product. Dit wordt direct op de nagel aangebracht. De gelvormige substantie is te vormen. Deze hardt uit in een lamp. Bij sommige merken kan dit een brandend gevoel geven. Advies: hand even uit de lamp en daarna er weer in.
Bij een goede nagelstyliste is er geen verschil te zien tussen acryl of gel. Het is een fabel dat het één dikker is dan het ander. Het ene product kan wel beter passen per persoon.
Gel kan gebruikt worden voor een verlenging en voor een nagelversteviging.

Gellakbehandeling

Gellak is een kleur van de nagel die 2,5 tot 6 weken blijft zitten. Dit kan uitgebreid worden met een extra versteviging van de eigen nagel (gel of acryl).
De gellak zit in een nagellakflesje. Het is een klant en klaar product met 3 fases.
Eerst een base, dan de kleuri in 2-voud daarna de top voor de extra glans. Na iedere fase wordt de gellak uitgehard in een UV-lamp. Net als de reguliere gel.
Gellak kan gebruikt worden voor een nagelversteviging. Niet geschikt voor een verlenging.
Kleur zit erop en is direct droog. U hoeft niet meer voorzichtig te zijn.

Wij werken met de producten van Magnetic en Young Nails. Dit zijn hoogwaardige merken die hun kwaliteit internationaal bewezen hebben door de vriendelijkheid in gebruik en voor uw nagels.
Afhankelijk van de voorkeur van de klant of advies van de nagelstylist wordt er voor 1 van deze applicaties gekozen.

Nagelverlenging tips

Dit is een verlenging van de natuurlijke nagel waarbij een tip halverwege de eigen nagel wordt bevestigd. Het uiteinde vd de nagel is dan plastic. Dit wordt in model gevijld, daarna wordt ter versteviging een laagje gel of acryl aangebracht

Nagelverlenging sjabloon

Dit is een verlenging van de natuurlijke nagel zonder tip. Sterker en meestal dunner dan de een verlenging met tip(plastic/kunststof) D.m.v. een folie tegen de nagelrand wordt er een nageluiteinde gecreëerd. Het voordeel hiervan is dat iedere nagel apart op maat wordt gemaakt. Dit heeft een natuurlijker effect. Daarnaast is het sterker omdat er geen tip(plastic) en geen lijm wordt gebruikt.

French Manicure

Dit is een benaming voor de witte nagelrand. Dit kan bevestigd worden met een tip. Daarnaast kan dit ook gecreëerd worden met gel of met acryl. Denk hierbij aan een wit gellaagje, witte acryl of colorgel.

Babyboom

Babyboom is een naam voor een vorm van french manicure. De witte rand loopt hierbij over in het roze van het nagelbed.

Geltopping

Een geltopping over nailart of acryl geeft een blijvende glimmende laag die tevens dient als een extra bescherming.

Nabehandelingen(opvullen) gel, acryl of design

De natuurlijke nagel groeit door. Meestal harder dan wordt verwacht. Hierbij groeit de applicatie (gel/acryl) met de nagel mee. Bij de aanzet van de nagel ontstaat dan een gedeelte zonder product. Om de nagel in balans te houden moet dit bijgewerkt worden. Het nageluiteinde wordt dan korter gemaakt. De nagel bijgevijld. Dan wordt de nagel vanuit de aanzet opgevuld. Zodat alles er weer als nieuw uitziet.
De meesten komen tussen de 3 en de 5 weken terug om de nagels bij te laten werken.

Eigen nagel verstevigen (acryl, gel of mani-Q)

Uw eigen nagels laten groeien dmv een versteviging is mogelijk met iedere applicatie. Afhankelijk van uw voorkeur of advies van de nagelstyliste wordt er voor een product gekozen. Deze wordt na reinigen en voorbewerking op de natuurlijke aangebracht. De natuurlijke nagel zal hierdoor minder snel beschadigen. Het voordeel is dat de kans op breken en/of splijten heel klein wordt. De eigen nagel kan hierdoor op een gezonde verantwoorde manier groeien. Daarnaast blijft lak (gekleurd of blank) langer zitten. Mooie verzorgde handen van uzelf.

Eigen nagel verstevigen ManiQ behandeling (Young Nails)

ManiQ is een product dat speciaal is ontwikkeld voor mensen met nagels die splijten, inscheuren en/of afbrokkelen. Dit product voorkomt het beschadigen van uw eigen nagel, is zo dun als uw eigen nagel en blijft minimaal 3 weken mooi. Daarnaast kan u het zelf verwijderen of uit laten groeien zonder uw natuurlijke nagel te beschadigen.

Manicure express ca 30 min.

Nagelriemen verzorgen (niet wegknippen), vormvijlen, polijsten en nagels lakken in blanke verzorgende lak.

Herstel manicure bij beschadiging

Zijn uw nagels beschadigd omdat de nagels niet professioneel verwijderd zijn? Was u iemands proefkonijn? Misschien in een stressvolle periode alles zelf verwijderd waardoor u nagels beschadigd zijn. Tijdens deze behandeling gaat het om direct herstel van uw nagels.

Kunstnagels verwijderen incl bescherming

Na het verwijderen van uw nagels wordt de natuurlijke nagel weer in de oude staat teruggebracht. We gebruiken hiervoor speciale gel die de structuur van de natuurlijke nagel hersteld. Dit voelt u verder niet en groeit gewoon uit.

Nailart

Versieringen, beschilderingen op de natuurlijke of verlengde nagel. Een nailart blijft langer mooi op een versteviging, omdat de nagel dan minder flexibel is.

Bijtnagels

Bijtnagels hebben een andere behandeling nodig dan de reguliere natuurlijke nagels. Vaak hebben mensen die nagelbijten de neiging om het desbetreffende product er ook af te halen. De behandelingen die we hiervoor aanbieden duren 6 weken of 12 weken. Tijdens de 6 weken zijn er 4 behandelingen tijden de 12 weken zijn er 8 behandelingen.
We hebben gekozen voor 1 prijs per periode als stok achter de deur om je treatment ook af te maken. Het maakt niet uit ofdat er een nieuwe set gezet moet worden of dat het alleen wordt bijgewerkt. Het is en blijft teamwork. We kunnen het niet alleen. We maken het mooi en je krijgt de tools en ideeën om het thuis ook mooi te houden.

Deze behandeling wordt regelmatig bij heren gedaan, maar ook dames kunnen er wat van. Eigenaresse v Bliss Nails is zelf een bijter geweest vandaar deze behandelingen. Er zijn er al velen voor uw gegaan. Schamen is niet meer nodig. Iedere bijtnagel kan weer een gezonde nagel worden. Byte-X zat ;-), bel maar dan fixen we het.