+31 6 83 00 85 91 chantal@blissnails.nl

Over ons

Bliss Nails Nieuwegein is een feit. Op 21 februari 2010 hebben we de sleutel gekregen van dit pand. Sinds die tijd maken we een enorme groei door.
Ik ben Chantal allround nagel -en wimperstylist, u bent van harte welkom in Nieuwegein. Na 7 jaar als accountmanager gewerkt te hebben vond ik het tijd voor een switch. Doen wat ik leuk vind. In m’n oude functie heb ik de gelegenheid gekregen om een kijkje te nemen bij verschillende bedrijven. En deze ervaring heb ik gebruikt voor m’n salon.
 
Alweer bijna 5 jaar geleden heb ik m’n salon aan de Wierselaan geopend. M’n droom kwam uit! Ik geniet van iedere dag en ben trots op wat er is ontstaan. Een trouwe en tevreden klantenkring! Iedereen gaat de deur uit met nagels die ook zou willen hebben en met een glimlach.
In de afgelopen periode ben ik gegroeid tot educator van het nagelvak. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen in binnen -en buitenland om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken voor nagels en wimpers.
Bliss Nails staat voor kwaliteit en service van het hoogste niveau! Bij ons heerst een vriendelijke open sfeer en we helpen uw graag aan een verzorgd uiterlijk en vooral aan een goed gevoel.
 
Graag winnen we uw vertrouwen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.

Hoofdvestiging

Deze locatie is makkelijk te bereiken vanuit Utrecht CS met bus 65 reistijd 25min. En stopt voor de deur.
 
Met de auto vanaf de A27 afslag Nieuwegein. 2e verkeerslichten naar rechts, aan de linkerkant van de weg, rechts naast de Euromaster.

Hoofdvestiging